Home » PLAYER'S HQ 1.13 » JA2 Complete Mods & Sequels » JA2UB Shady Job » troubles running mod
troubles running mod[message #268252] Tue, 14 December 2010 13:21 Go to next message
Rio15

 
Messages:7
Registered:December 2010
installed JA2UB, patched to 1.01 then downloaded the mod and placed it into the JA2UB folder

I get some russian text when starting up a new game but none of the new menu's/screens that were shown in previous posts. Also, campaign has started out the same thus far (UB map, UB helicopter pilot) but the map will not load


*edit*
pilots text is (i assume) from the mod but voice is still from JA2UB



[Updated on: Tue, 14 December 2010 13:24] by Moderator

Re: troubles running mod[message #268258] Tue, 14 December 2010 15:53 Go to previous messageGo to next message
inshy

 
Messages:179
Registered:November 2007
Location: Belarus, Minsk

hey! say step by step what you did.
Re: troubles running mod[message #268265] Tue, 14 December 2010 18:06 Go to previous messageGo to next message
Rio15

 
Messages:7
Registered:December 2010
1) installed vanilla JA2UB

2) ran 1.01 patch

3) unzipped shady jobs package and pasted into my JA2UB directory

4) tried running game

Sad

i'll wipe it all and try again, maybe i did something wrong in this Razz



*edit*

downloaded the file from here http://www.ja-galaxy-forum.com/board/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=232544#Post232544

couldnt find anything else to download

[Updated on: Tue, 14 December 2010 18:09] by Moderator

Re: troubles running mod[message #268274] Tue, 14 December 2010 19:12 Go to previous messageGo to next message
inshy

 
Messages:179
Registered:November 2007
Location: Belarus, Minsk

muahaha!
you did it wrong.

how to install:
1) install vanilla JA2UB (with or without patch 1.01)
2) download SJ MOD
3) unrar shady jobs "ENGLISH Data pack" (only text files and some speech) and past it into your JA2UB directory
4) now you can play
Re: troubles running mod[message #268279] Tue, 14 December 2010 19:54 Go to previous messageGo to next message
Rio15

 
Messages:7
Registered:December 2010
haha, thanks Very Happy

running fine now
Re: troubles running mod[message #268330] Wed, 15 December 2010 10:19 Go to previous messageGo to next message
inshy

 
Messages:179
Registered:November 2007
Location: Belarus, Minsk

np
Re: troubles running mod[message #268379] Thu, 16 December 2010 07:35 Go to previous messageGo to next message
Rio15

 
Messages:7
Registered:December 2010
ok i lied Razz


cannot load sector I10 (part of Cradon)

i get halfway through the loadscreen and then it freezes, any advice?
Re: troubles running mod[message #268381] Thu, 16 December 2010 08:13 Go to previous message
inshy

 
Messages:179
Registered:November 2007
Location: Belarus, Minsk

don't know. try to use russian exe, if it help, then save and use english exe again
Previous Topic: Shady Job: English version [translation]
Next Topic: Runtime Error for Sector I13
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 15 06:04:05 EEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.00919 seconds