Home » SIRTECH CLASSICS » Jagged Alliance 2 » JA2 Technical Department » JA-2 1.13 Startup crash
JA-2 1.13 Startup crash[message #281846] Wed, 01 June 2011 21:21 Go to next message
Jopo-80

 
Messages:9
Registered:June 2011
Location: Joensuu, Finland
Ok, I downloaded and installed Jagged Alliance 2 1.13 and tried to start it up, but it crashes with the following error message:

File: .\sgp.cpp
Line: 735
Location: InitializeStandardGamingPlatform

Initializing Virtual File System failed

What seems to be the problem? Can anyone help?

I have windows 7 64-bit if that info helps.

Cheers!
Re: JA-2 1.13 Startup crash[message #281850] Wed, 01 June 2011 21:38 Go to previous messageGo to next message
lockie

 
Messages:3929
Registered:February 2006
Location: Scotland
Welcome to the Pit Jouni , it seems your install has gone wrong , can you lay out step by step what you did ?
It's quite important not to put your JA install into Program files folder , so set up another folder and install into there .


Re: JA-2 1.13 Startup crash[message #281862] Wed, 01 June 2011 22:23 Go to previous messageGo to next message
Jopo-80

 
Messages:9
Registered:June 2011
Location: Joensuu, Finland
Ok, Here

[Updated on: Wed, 01 June 2011 22:26] by Moderator

Re: JA-2 1.13 Startup crash[message #281864] Wed, 01 June 2011 22:28 Go to previous messageGo to next message
Gorro der GrĂ¼ne

 
Messages:1542
Registered:March 2009
Location: Broadwurschd-City
unfinished business is not compatible with 1.13

1.13 is for JA2!!
Re: JA-2 1.13 Startup crash[message #281904] Thu, 02 June 2011 08:42 Go to previous messageGo to next message
Jopo-80

 
Messages:9
Registered:June 2011
Location: Joensuu, Finland
Ok, I installed Ja-2 and then 1.13 and I got it to work, no problems so far. Thanks for the help.
Re: JA-2 1.13 Startup crash[message #287059] Wed, 20 July 2011 00:57 Go to previous messageGo to next message
TheSheaff

 
Messages:19
Registered:July 2011
I'm having the same problem with the same error code. Only I installed my files onto my desktop on a seperate file then tried installing 1.13 to the same spot and got the same message. Can anyone help me figure this out. I've never had a problem with modding and I feel retarted but if someone could take the time and help and post step by step directions with links and everything on how to install 1.13 sucessfully that'd be great. I have JA2 Gold from an online thing I downloaded it from
Re: JA-2 1.13 Startup crash[message #317599] Sun, 21 April 2013 03:26 Go to previous messageGo to next message
brucesim2003
Messages:2
Registered:April 2013
I'm having this problem as well.

Installed JA2 gold to C:/games/JA2
Run game...runs fine.
Installed 4870 to the game.
Can't run game.
Install patch.
Still can't run.

Tried from scratch w/o running 1.12 1st. Same result.

Running Win 7 32bit Home.

Help please?


Bruce
Re: JA-2 1.13 Startup crash[message #317601] Sun, 21 April 2013 03:34 Go to previous messageGo to next message
Flugente

 
Messages:3416
Registered:April 2009
Location: Germany
Propably a very dumb question, but are you using the exe that came with 4870? The old one won't work.


Re: JA-2 1.13 Startup crash[message #317602] Sun, 21 April 2013 03:48 Go to previous message
brucesim2003
Messages:2
Registered:April 2013
Well, yes and no. I was using the desktop shortcut, which points to the appropriate exe. Your question prompted me to go into the folder and use the exe directly. And that seems to work.

Weirdness abounds.

Cheers


Bruce
Previous Topic: Two questions on replacing IMP pix
Next Topic: Merc voice actors
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 17 00:00:12 EEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.01302 seconds