Home » PLAYER'S HQ 1.13 » JA2 Complete Mods & Sequels » JA2 Wildfire » Help "Error Loading Game"
Help "Error Loading Game"[message #299380] Sun, 19 February 2012 05:41 Go to next message
satyam000
Messages:4
Registered:February 2012
Hi Guys,

Am currently playing JA2 Wildfire 6.02 version, i've captured La Chitzena, Drassen and Drassen SAM.
I have recently started getting these error messages "Error Loading Game" whenever i load the game.

I found out that the savegame files are not corrupt as when i load the game from an earlier savegame file and continue the game for a while and keep saving, then some of the files work. I am pretty sure this issue is from the game and not the savegame files.

Can anyone help me with this .. seems like an old issue but i have not got any solution for this yet.
I am using windows 7.

Thanks,
Satyam
Re: Help "Error Loading Game"[message #299381] Sun, 19 February 2012 05:44 Go to previous messageGo to next message
Frankenberries

Messages:4
Registered:March 2011
Location: USA
You have to install the game into C:/games

basically if you install into c:/program files you will have saved game problems

I had a similar problem and I could not find my saved games, so I reinstalled and started new.

[Updated on: Sun, 19 February 2012 05:57] by Moderator

Re: Help "Error Loading Game"[message #299849] Wed, 22 February 2012 05:05 Go to previous messageGo to next message
satyam000
Messages:4
Registered:February 2012
I installed the game in C:\Jagged Alliance 2 Wildfire.

Anyone else got any other solutions?

Thanks in advance,
Satyam
Re: Help "Error Loading Game"[message #299872] Wed, 22 February 2012 10:07 Go to previous messageGo to next message
Logisteric

 
Messages:3421
Registered:December 2008
Location: B
you do not need to reinstall - you can just move it somewhere else - you need to update your shortcuts/aliases/whatever it's called under windows though
Re: Help "Error Loading Game"[message #300246] Sat, 25 February 2012 00:12 Go to previous message
satyam000
Messages:4
Registered:February 2012
Thanks Logisteric .. its works now, i moved it to D:/ drive.
Previous Topic: Installation Questions from a Newbie
Next Topic: Drop all for enemies
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Apr 27 09:31:36 EEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.01663 seconds