Home » CHIT-CHAT » Off Topic Discussions » Forum issues
Forum issues[message #334063] Mon, 07 July 2014 21:12 Go to next message
Slax

 
Messages:1439
Registered:July 2006
Location: People riding polar bears...
Heya.

Been running into some glitches every now and then.
http://i.imgur.com/DQunNUUl.png

Any idea what this is about?

Re: Forum issues[message #334065] Mon, 07 July 2014 21:29 Go to previous messageGo to next message
Gambigobilla

 
Messages:719
Registered:July 2008
While on it login cookies expire way too fast. I need to re-enter username and password every other day, i believe tais told it too in irc a couple of days ago.
Re: Forum issues[message #334072] Mon, 07 July 2014 23:30 Go to previous messageGo to next message
tais

 
Messages:812
Registered:February 2008
Location: NL
that has already been fixed, log out and log back in, cookie time should be a month now.

on the part of the messed up quote boxes, are you maybe using a weird browser like IE11 for example?

☆☆M☆☆
Re: Forum issues[message #334073] Tue, 08 July 2014 00:01 Go to previous messageGo to next message
Slax

 
Messages:1439
Registered:July 2006
Location: People riding polar bears...
Firefox.

Re: Forum issues[message #334075] Tue, 08 July 2014 09:55 Go to previous messageGo to next message
tais

 
Messages:812
Registered:February 2008
Location: NL
Hmmm, I checked the post from Tox and it shows correctly in my Firefox, could be you were too fast in viewing it and he changed it at a later time.

Heh.... it seems it's random, I also have it happen to me right now, when I click on the link it shows incorrectly, when I refresh the page it's fixed...

http://www.ja-galaxy-forum.com/ubbthreads.php/topics/334062/Re:_Who_wants_a_new_STI_Editor#Post334062

Edit: and the incorrect displaying is also random when I click that link...!

☆☆M☆☆
Forum Issues 2 -Front Page Terror[message #338071] Tue, 02 December 2014 12:35 Go to previous messageGo to next message
Slax

 
Messages:1439
Registered:July 2006
Location: People riding polar bears...

"Didn't we kill it? We killed it! How can it still be alive?!"

"It's just me, right? You're not seeing this too. You are? AW HELL!"

http://i.imgur.com/wIeyPDE.png

Re: Forum Issues 2 -Front Page Terror[message #338072] Tue, 02 December 2014 19:21 Go to previous messageGo to next message
Shanga

 
Messages:3535
Registered:January 2000
Location: Danubia
Wtf is that...


Re: Forum Issues 2 -Front Page Terror[message #338073] Tue, 02 December 2014 19:35 Go to previous messageGo to next message
Slax

 
Messages:1439
Registered:July 2006
Location: People riding polar bears...
Forums page isn't updating.

Re: Forum Issues 2 -Front Page Terror[message #338074] Tue, 02 December 2014 21:11 Go to previous messageGo to next message
Shanga

 
Messages:3535
Registered:January 2000
Location: Danubia
Old issue with subforums. Not much I can do.


Re: Forum Issues 2 -Front Page Terror[message #338076] Tue, 02 December 2014 22:38 Go to previous message
tais

 
Messages:812
Registered:February 2008
Location: NL
creepy subforum trying to crawl to the top, kill it with fire! or maybe ctrl + f5 or stop using interweb exploder maybe? (I know.. ur using firefox..)

☆☆M☆☆
Previous Topic: Experimental Music
Next Topic: bitcomposer insolvent
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Nov 20 02:16:22 EET 2017

Total time taken to generate the page: 0.00952 seconds