Home » PLAYER'S HQ 1.13 » JA2 Complete Mods & Sequels » JA2 Arulco Revisited » I get attacked in city sector, no enemy displayed?
I get attacked in city sector, no enemy displayed?[message #338558] Fri, 26 December 2014 00:19 Go to next message
JA2 Fanatic

 
Messages:41
Registered:February 2005
Location: Vienna/austria
i play the latest 7435+7609 thingy. with AR1.4, the version strohman prepared.

so far all bug free and fine, but i had a weird situation in drassen.

i took airport and the sector below. i resolved doreen by talking, and trained 20 green militias.
the 4th new sector and the mine sector where still enemy held.

now as i was training more militia a attack came, but when i entered tactical it was realtime and no enemy.
when i go to strategic map and enter tactical again, suddenly enemy show up and they are spread around in the sector, not on the edge of it.

to test i killed this enemys, and the battle did no resolve, there where more invisible enemies. when i tried to get them to show up like before, by going to strat map and back to tactical i get assertion failure crash.


i loaded back and took the 4th new drassen sector, soon after the same attack came as before but it works like you would expect.
can there be a problem with a attack form one side + reinforcements from 2 sides or so?
the same attack worked flawless after i cleared the east drassen sector that was enemy held before.

any idea what this is and how i could avoid it next time?

[Updated on: Fri, 26 December 2014 00:20] by Moderator

Re: I get attacked in city sector, no enemy displayed?[message #338567] Sat, 27 December 2014 12:14 Go to previous message
JA2 Fanatic

 
Messages:41
Registered:February 2005
Location: Vienna/austria
well i found the problem, i tried around and when i set the minimum militia reinforcement delay to 0 it works. seems there is a issue with reinforcements delay.

anyways, now i get to enjoy a 120+ enemy drassen counterattack. this gona be a rough day.

EDIT:

my bad, i meant min "enemy" reinforcements delay. i just set militia to 0 also to be sure it works every time.

[Updated on: Sat, 27 December 2014 12:38] by Moderator

Previous Topic: Suddenly Polish?
Next Topic: Why does my sniper rifle suck?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 15 23:29:31 EEST 2018

Total time taken to generate the page: 0.01357 seconds