Home » MODDING HQ 1.13 » v1.13 General Development Talk » Getting 1.13 to work (Steam + Surface Pro 3 i5 + 8.1)
Getting 1.13 to work [message #345964] Sun, 19 June 2016 23:43 Go to next message
TotalNoob21
Messages:4
Registered:June 2016
Location: Georgia
Hey Team,

I've spent the last 8 hours or so trying to get 1.13 to run for JA2 and I've about thrown in the towel. I've looked at all of the old forum posts and nothing seems to help. If I run the JA2.exe, I get a binkw32.dll error. If I run the INI Editor, I get a "Cannot find path to ... Profiles" error. I've installed all three portions I believe: Download 1.13, extract it to the game folder, extract the additional files and run the BAT file patcher.

I'm on 8.1 with steam a current steam version and Jagged Alliance 2 Gold on a Surface Pro 3 i5. Help?

-AJ
Re: Getting 1.13 to work [message #345965 is a reply to message #345964] Mon, 20 June 2016 00:47 Go to previous messageGo to next message
DepressivesBrot

 
Messages:3743
Registered:July 2009
Did you add the Win 8&10 compatibility files? Should be in one of the sub folders of your installation.



Need help or just want to kill some time? Visit the Bear's Pit IRC ChannelNote: Say 'Hi' and be patient, it may take a few minutes for someone to react.
Latest 1.13 Builds
My Inbox is for IMPORTANT stuff, NOT random queries about the game.


Re: Getting 1.13 to work [message #345967 is a reply to message #345965] Mon, 20 June 2016 02:46 Go to previous messageGo to next message
TotalNoob21
Messages:4
Registered:June 2016
Location: Georgia
sure did! It makes 1.12 run WAY smoother but didn't help me get this running angry thanks for trying! any other thoughts?
Re: Getting 1.13 to work [message #345989 is a reply to message #345967] Tue, 21 June 2016 17:37 Go to previous messageGo to next message
TotalNoob21
Messages:4
Registered:June 2016
Location: Georgia
Seriously, anything on this? I'd do a webex or something, I just need help angry
Re: Getting 1.13 to work [message #345991 is a reply to message #345989] Tue, 21 June 2016 17:45 Go to previous messageGo to next message
DepressivesBrot

 
Messages:3743
Registered:July 2009
Did you do all the usual stuff like not install it to c:\programs?



Need help or just want to kill some time? Visit the Bear's Pit IRC ChannelNote: Say 'Hi' and be patient, it may take a few minutes for someone to react.
Latest 1.13 Builds
My Inbox is for IMPORTANT stuff, NOT random queries about the game.


Re: Getting 1.13 to work [message #345993 is a reply to message #345991] Tue, 21 June 2016 22:54 Go to previous messageGo to next message
TotalNoob21
Messages:4
Registered:June 2016
Location: Georgia
Actually, I'm using the default Steam directory because when I move it and try to run it I get an error. Should that be a problem?
Re: Getting 1.13 to work [message #346173 is a reply to message #345993] Mon, 11 July 2016 02:13 Go to previous message
FuryMGS3

 
Messages:14
Registered:March 2015
You shouldn't just move the files around, you actually need to create a proper new "Steam library" that's not in Program Files. To do that, select "Steam" at the top of your Steam window, then "Settings", then the "Downloads" tab, "Steam library folders" and "Add library folder". Don't forget not to create it in Program Files.

Once you've created your new library, go to your game list, double-click on your uninstalled JA2 as you would normally do to install it, and in the window that appears, choose your new library in the drop down menu. You can also create your new library directly here.

Hope that works !

[Updated on: Mon, 11 July 2016 02:16]

Previous Topic: [IDEA] Using 3D models to create animations sprites
Next Topic: Porting to Linux and git
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jun 25 01:28:04 EEST 2017

Total time taken to generate the page: 0.01257 seconds