Home » PLAYER'S HQ 1.13 » JA2 Complete Mods & Sequels » AIMNAS » Can't deploy militia on Drassen outpost.
Can't deploy militia on Drassen outpost.[message #348746] Wed, 08 February 2017 04:00 Go to next message
Torres

 
Messages:181
Registered:June 2010
Location: Canary Islands
I'm currently using SCI_Unstable_Revision_8156_on_GameDir_2315 on 08/02/2017 Github AIMNAS.

I disabled the militia need resources to be trained and then the individual militia (I kept getting an error message about not having enough individuals) now that things are back on the less micromanagy side I noticed I can't assign troops to that sector (D14).

The sector shows in the militia deployment map the 2x6 map of Drassen but the one on the bottom right side (D14 outpost) can't be interacted with, no militia deployment or anything at all.

Any help? please and thanks.

EDIT: Also the popup window that shows when soldiers invade a militia sector that said "do you wanna call adjacent sector reinforcements" doesn't show anymore. I've been trying to locate the string ALLOW_REINFORCEMENTS since it controls the other ones but it doesn't seem to be present hence no reinforcements whatsoever happening both for me and the queen.

Where do I set this?

[Updated on: Wed, 08 February 2017 05:34]

Re: Can't deploy militia on Drassen outpost.[message #348755 is a reply to message #348746] Wed, 08 February 2017 14:30 Go to previous messageGo to next message
BattleGnome

 
Messages:60
Registered:April 2016
I believe the options related to reinforcements are in the Ja2.ini file. Try searching for only the word "reinforcements" if you are having trouble finding it using search.

[Updated on: Wed, 08 February 2017 14:31]

Re: Can't deploy militia on Drassen outpost.[message #348756 is a reply to message #348755] Wed, 08 February 2017 14:35 Go to previous messageGo to next message
Torres

 
Messages:181
Registered:June 2010
Location: Canary Islands
I was checking and the variable ALLOW_REINFORCEMENTS=TRUE/FALSE is missing from Strategic Gameplay Settings :/ both in 1.13 and AIMNAS ini (the ones I downloaded not the one I was playing with and edited), but it's telling me that it needs it or all the other ones depending on it won't work.


What am I doing wrong in here? better wait for a newer version?

[Updated on: Wed, 08 February 2017 14:57]

Re: Can't deploy militia on Drassen outpost.[message #348758 is a reply to message #348756] Wed, 08 February 2017 15:08 Go to previous messageGo to next message
silversurfer

 
Messages:2223
Registered:May 2009
<AllowReinforcements> was moved to "TableData\DifficultySettings.xml" long ago. Although the description suggests otherwise the parameter is used to enable/disable reinforcements for both enemies and militia.

Maybe sector D14 was not assigned to Drassen town. You can check this in "TableData\Map\Cities.xml". If it's not part of the city you can't place militia there.



Wildfire Maps Mod 6.07 on SVN: https://ja2svn.mooo.com/source/ja2/branches/Wanne/JA2%201.13%20Wildfire%206.06%20-%20Maps%20MOD

Re: Can't deploy militia on Drassen outpost.[message #348759 is a reply to message #348758] Wed, 08 February 2017 16:25 Go to previous message
Torres

 
Messages:181
Registered:June 2010
Location: Canary Islands
silversurfer wrote on Wed, 08 February 2017 13:08
<AllowReinforcements> was moved to "TableData\DifficultySettings.xml" long ago. Although the description suggests otherwise the parameter is used to enable/disable reinforcements for both enemies and militia.

Maybe sector D14 was not assigned to Drassen town. You can check this in "TableData\Map\Cities.xml". If it's not part of the city you can't place militia there.


Thank you, enabling reinforcements in the DifficultySettings.xml did the trick but I'm lost here with bigmaps since...

http://i.imgur.com/AaZaSTM.jpg
Now it's been invaded but before that even when it comes to the GET ITEM order, it's treated as a non-city sector.

Aaaand...
baseSector - this is co-ordinates of the top left corner of the 3x3 town
tiles cutouts in Interface/MilitiaMaps.sti!
townPoint - position of town names on the map. These are 10 * (X, Y) position
in SECTORS (fractions possible) to the X-CENTER of the town
<CITY>
			<uiIndex>2</uiIndex>
			<townName>Drassen</townName>
			<townUsesLoyalty>1</townUsesLoyalty>
			<townRebelSentiment>30</townRebelSentiment>
			<townMilitiaAllowed>1</townMilitiaAllowed>
			<hiddenTown>0</hiddenTown>
			<townIcon>0</townIcon>
			<szIconFile></szIconFile>
			<iconPosition>
				<x>0</x>
				<y>0</y>
			</iconPosition>
			<baseSector>
				<x>13</x>
				<y>2</y>
			</baseSector>
			<townPoint>
				<x>130</x>
				<y>40</y>
			</townPoint>
		</CITY>



Shouldn't it be <x>130</x> <y>20</y>

Problem is I have no idea what I'm touching don't wanna screw anything up and doing math is fun... but I can't open any .STI so I don't wanna put random values til it works, let's hope Smeagol hops in. Thanks!

[Updated on: Wed, 08 February 2017 16:28]

Previous Topic: What SCI to use with this version of AIMNAS?
Next Topic: AIMNAS Feedback
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jan 20 01:05:31 EET 2018

Total time taken to generate the page: 0.00686 seconds