Home » SIRTECH CLASSICS » Jagged Alliance 2 » JA2 Crashes, Bugs and Fixes » "Move to surface" issue
"Move to surface" issue[message #49724] Wed, 14 April 2004 07:32 Go to next message
Lanfear

 
Messages:47
Registered:April 2004
Location: The Netherlands

Ja2 Gold, patch 1.12, didn't seem to have this problem before under my *cough* Dutch version. When finishing the creature queen mission and moving the squad out of the sector, a dialog box pops up asking if you want to move the squad to the surface. At this point the mouse pointer, which retains the look of the "move squad to another sector" icon, turns red and i can't click diddly-squat. Any1 ever seen this before?
Re: "Move to surface" issue[message #49725] Wed, 14 April 2004 08:52 Go to previous messageGo to next message
Larynx

 
Messages:185
Registered:April 2003
I've seen it (more often than not). When that happens, you can use the Enter key for Yes and the Escape key for No.
Re: "Move to surface" issue[message #49726] Sun, 18 April 2004 02:58 Go to previous messageGo to next message
Lanfear

 
Messages:47
Registered:April 2004
Location: The Netherlands

tx for the help. guess i'll take a look at it once the c-compiler has finished downloading Smile
Re: "Move to surface" issue[message #135333] Sun, 08 April 2007 00:24 Go to previous messageGo to next message
Petyo
Messages:2
Registered:April 2007
I had this as well, in Grumm, I believe. I have an English version, but I guess it makes no difference. After a couple of restarts I pressed "Y" in frustration (DOS habit). It worked.

[Updated on: Sun, 08 April 2007 00:26] by Moderator

Re: "Move to surface" issue[message #138741] Mon, 14 May 2007 14:21 Go to previous message
BasiC_101

 
Messages:27
Registered:September 2006
Location: South Africa

Thats insane, that never happened to me
Previous Topic: 2 Bugs?
Next Topic: JA Gold weird behaviour
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 18 00:19:14 EEST 2019

Total time taken to generate the page: 0.01448 seconds