Home » PLAYER'S HQ 1.13 » JA2 Complete Mods & Sequels » Vengeance 1.13 Reloaded » Windows 10 messed up install
Windows 10 messed up install[message #355271] Mon, 08 October 2018 11:58 Go to previous message
SmokinGun

 
Messages:72
Registered:June 2007
Location: Land of New Rising Sun
Hello,

Install attempt for Vengeance Reloaded-
-using latest sci 02.07.2018 version on top of fresh JA2 1.12
-installed latest exe1944
-copied latest Items.xml and Merges.xml into "\Data-AIMv53\TableData\Items folder"

Get error mssg when starting the game with 1944exe at startup saying something abour "tracer light" and "tracer color" is neither true or false.

In tactical mode enemy hits show an red colored * (asterisk) with no amount of damage (numerical) provided. Also dmg seems very low as enemies take 6 plus hits with a .45 handgun to take them down. Something seems fucked up on install. Is this normal to see a red asterisk and no dmg amount on enemy hits?

Uninstalled, re-installed just the SCI and exe (did not copy the latest xmls) and getting the same error mssg using 1944SCI exe.

[Updated on: Mon, 14 January 2019 01:47] by Moderator

 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Crash during installation
Next Topic: Loyality in Salinas
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 28 19:17:21 EET 2020

Total time taken to generate the page: 0.01101 seconds