BP Logo
Home » PLAYER'S HQ 1.13 » v1.13 Solutions,Tips & Spoilers » trouble installing ( )
trouble installing[message #363109] Tue, 04 May 2021 11:44 Go to next message
SomeDude
Messages:1
Registered:May 2021
Location: VIC, Australia
hey guys, I'm an old player returning to JA2 after not having a PC for years and I'm running into some issues getting the mod running on my new (second-hand) laptop. It's running Windows 8.1 Pro and runs the vanilla version with a couple audio issues (this laptop is horrid, yo) but otherwise is playable. I've tried for a couple days with no luck getting 7609 to run on my fresh GOG download. I can get the game to load after extracting the SCI to the game directory, but only the audio for the opening logos and the main menu.

any help would be greatly appreciated.
Re: trouble installing[message #363110 is a reply to message #363109] Tue, 04 May 2021 11:54 Go to previous message
sevenfm

 
Messages:2498
Registered:December 2012
Location: Russian Federation
Check this post:
http://thepit.ja-galaxy-forum.com/index.php?t=msg&th=23364&goto=349616&#msg_349616
Registry patch should help. And disable intro in ja2.ini.



7609+AI (r2090) | Experimental project | Modpack | Youtube | Trunk (r9005) | 1.13 Starter Docs | 1.13 How to get | Win10 fix | Discord


Previous Topic: Can I unmerge Reflex Scope? (Combat Optics + Reflex Sight)
Next Topic: Where do I find El Dorado and Jeep?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu May 06 09:40:26 EEST 2021

Total time taken to generate the page: 0.01592 seconds