Home » PLAYER'S HQ 1.13 » JA2 Complete Mods & Sequels » Vengeance 1.13 Reloaded » Install question
Install question[message #363735] Thu, 23 September 2021 16:19 Go to next message
pmaura is currently offline pmaura

 
Messages:12
Registered:January 2004
does this have 1.13 already installed, as it says just download vengence file unzip and thats it.

Report message to a moderator

Private
Re: Install question[message #363749 is a reply to message #363735] Fri, 24 September 2021 04:20 Go to previous messageGo to next message
Hawkeye is currently offline Hawkeye

 
Messages:2340
Registered:October 2005
Location: Australia
pmaura wrote on Thu, 23 September 2021 23:19
does this have 1.13 already installed, as it says just download vengence file unzip and thats it.
Just install over a base (Vanilla) Jagged Alliance 2 installation. The Vengeance: Reloaded SCI already contains all the 1.13 files you need.

[Updated on: Wed, 29 September 2021 04:30]

Report message to a moderator

Lieutenant

Re: Install question[message #364939 is a reply to message #363749] Fri, 14 October 2022 19:51 Go to previous messageGo to next message
harveson is currently offline harveson

 
Messages:30
Registered:August 2015
Location: Minnesota
Hey, all,

I installed this (I think) as recommended above.
The problem when playing on Windows 7 is the small Green rectangle in the upper left.
This is the artifact that the game uses when displaying a MERC's picture, name and cute reaction text.
It sometimes goes away but reappears when the tactical screen is shown. When the MERCs pictures and text reappear, the flickering appears over the box.

When I play VengeanceRL this green box - or flickering blue field - continues to pop up on Windows 7.
No issues with Windows 10.
I put in the files that allows play on Windows 10;
could these be the problem in the Windows 7 display?
I "copied" the files wholesale from a common (external drive) install point to Windows 7.



Murphy was an optimist

Report message to a moderator

Private 1st Class
Re: Install question[message #364940 is a reply to message #364939] Sun, 16 October 2022 08:41 Go to previous message
Hawkeye is currently offline Hawkeye

 
Messages:2340
Registered:October 2005
Location: Australia
Got a pic of your blue and green artifacts?

I'd be surprised that you'd be getting issues with Windows 7 but not in Windows 10, it's usually the other way around. It's possible that there may be an issue if you are running windows 7 with Windows 10 fixes. I'd be inclined to check your graphics drivers as this can be a common source with the kind of issues you are mentioning.

Report message to a moderator

Lieutenant

Previous Topic: Modding Vengeance: changing tileset generic 1
Next Topic: Vengeance: Reloaded Bugzilla
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 04 18:06:13 EET 2022

Total time taken to generate the page: 0.01255 seconds